Poliţiştii giurgiuveni au reuşit în numai câteva ore să identifice şi să reţină un tânăr bănuit de comiterea mai multor furturi din magazinele unor societăţi comerciale din municipiul Giurgiu.

În noaptea de 30 septembrie/1 octombrie, poliţiştii  Municipiului Giurgiu au fost sesizaţi   că persoane necunoscute au spart magazinul unei societăţi comerciale din municipiul Giurgiu.  Aceștia s-au deplasat la faţa unde au  constatat că persoane necunoscute au spart geamul de la uşile de acces ale magazinului, iar din spaţiul comercial, depozit şi birou au sustras mai multe bunuri (pachete de ţigări de diferite mărci) şi o sumă de bani, prejudiciul fiind estimat la suma de 10.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate, a prelucrării imaginilor ridicate de la faţa locului şi cu ocazia activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti de la Poliţia Municipiului Giurgiu – Birourile de Ordine Publică pentru Mediul Urban şi Investigaţii Criminale, cu sprijinul specialiştilor criminalişti şi I.T. din cadrul I.P.J. Giurgiu s-a reuşit identificarea şi reţinerea  autorului  furtului în persoana lui O. G., un tânăr de 27 ani, din comuna Gostinari. Tânărul este cercetat de poliţişti în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat iar în urma probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale.

Surpriza   a fost și mai mare atunci când  prin extinderea cercetărilor  a reieşit faptul că hoțul  a mai spart  și alte două magazine, aparţinând altor  societăţi comerciale din Giurgiu. Acest lucru se întâmplase  în noaptea de 12/13.09.2014 și respectiv 30.09.2014/01.10.2014. Poliţiştii continuă cercetările, iar în data de  3 octombrie s-au   formuat propuneri t în vederea sesizării judecătorului de drepturi şi libertăţi , pentru emiterea mandatului de arestare preventivă. (Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here