Poliţiştii giurgiuveni au identificat  4 minori, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 17 ani, din municipiul Giurgiu, bănuiţi de furtul unor acumulatori auto. La data de 8 octombrie, ora 10.00, poliţiştii  Municipiului Giurgiu au fost sesizaţi de D. M. A., un bărbat din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că în noaptea de 7/8 octombrie persoane necunoscute i-au furat  doi acumulatori de la autotractorul , marca Renault, ce se afla parcat pe un teren viran, în zona unui imobil de locuinţe.

În urma cercetărilor efectuate  de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Giurgiu, în ziua de 9 octombrie a fost documentată şi probată activitatea infracţională a  autorilor furtului:  G. P. T., de 17 ani, D. P., de 16 ani, I. A. G., de 16 ani şi Z. A., de 15 ani, toţi din municipiul Giurgiu, care în noaptea de respectivă , după ce au forţat carcasa de protecţie, au sustras acumulatorii autotractorului pe care ulterior i-au comercializat la un centru de colectare a deşeurilor. Prejudiciul în valoare de 1.600 lei a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Faţă de trei dintre  autorii furtului (G. P. T., D. P. şi I. A. G. ), s-a luat măsura reţinerii, urmând ca la data de 10.10.2014 să fie prezentaţi unităţii de Parchet competente  cu propunere  de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 (Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.