646x404

Marți  19 mai, ora 19.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz ce aparţine unei firme de curierat, cetăţeanul român Mirel N., în vârstă de 29 de ani. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit printre bunurile transportate mai multe cutii din carton în care se aflau 2.160 de flacoane cu parfum, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute. Cu privire la  acestea , şoferul a declarat că el este angajatul firmei de curierat şi că nu are cunoştinţă despre provenienţa mărfii transportate.

Existând suspiciunea că sunt contrafăcute, bunurile în valoare totală de 216.000 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră au întocmit  șoferului  dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare. ( Jurnal)

 

 

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu –

                              inspector de poliţie Popescu Alexandra; tel.: 0752138167