furt-alcoolLa începutul acestei luni, pe la ora 23:00, polițiștii Poliției Municipiului Giurgiu au fost sesizați prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de o femeie din Giurgiu, că un magazin din municipiul Giurgiu, are ușa forțată și deschisă, iar din interior au fost  furate  mai multe bunuri.

 

          Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că în seara de 1 februarie, în jurul orei 22:50, o persoană necunoscută a pătruns în magazin prin spargerea geamului ușii de acces și a sustras circa 100 de pachete țigarete și șase sticle de băuturi spirtoase, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 4.000 lei. 

            În seara respectivă o patrulă de polițiști a identificat în zona Primăriei din municipiul Giurgiu, pe B. A., un tânăr de 22 ani, din municipiul Giurgiu, având asupra sa două pungi din plastic în care se aflau trei sticle cu băuturi spirtoase și 51 pachete de țigarete diferite sortimente (fumător aprig, nu glumă!).

         Tânărul a declarat că produsele provin din magazinul respectiv,  iar o parte din produsele  furate  le-a consumat cu un prieten, că deh , doar de asta le luase , ca să le consume, nu?!

(Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here