Inspectorul general al IŞJ Giurgiu transpiră când aude numele publicaţiei  “Jurnal giurgiuvean”

Cu câteva zile în urmă inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Giurgiu, Petre Petre, a mai gafat o dată. Într-o intervenţie telefonică la un post local de televiziune, referindu-se la mult mediatizatul subiect al mitei în şcoli, “generalul” a recunoscut că există un astfel de caz şi la Giurgiu, reclamaţia fiind  făcută de un grup de părinţi ofensaţi. Această declaraţie  a fost interpretată ca o replică la afirmaţia adjunctului său, prof. Adelina Sârbu,  care precizase, cu doar o zi înainte, tot pe un post local de televiziune, că astfel de situaţii nu sunt cunoscute la Giurgiu.  Ce nu a recunoscut însă “generalul” Petre Petre este faptul că de reclamaţia asta nu ştia nimeni altcineva şi că probabil ea zăcea de mai mult timp la dumnealui  în sertar.  Altfel nu înţelegem de ce ea nu a fost soluţionată şi nici dată publicităţii până acum.

Unii susţin că această intervenţie inoportună a lui Petre Petre vine şi ca o contră dată publicaţiei noastre, care,  conform aceloraşi voci,  îi provoacă transpiraţii reci inspectorului general de fiecare dată când se vorbeşte de ea. Oricum  toată lumea s-a obişnuit cu infantilităţile  domnului Petre Petre, care , de curând, în luna decembrie 2013, şi-a mai probat o dată  incompetenţa, când, într-un raport de autoevaluare anuală pe care l-a înaintat Ministerului Educaţiei, a fost notat cu un mare “nesatisfăcător”!  Colegi de-ai săi ne-au mai spus că omul şi-ar fi manifestat intenţia de a  pleca  din Inspectorat, lucru pe care ni l-au mai promis şi alţii, dar fără niciun rezultat. Departe de sintagma cu  “să (nu) te bucuri de răul altuia”, noi am spune doar: “Să-i audă Dumnezeu gândul cel bun”, inspectorului general!

N.Miratu

3 COMENTARII

  1. Cand cineva spunea ca Hopa e ”greu de demis” a avut mare dreptate!
    Cum este posibil ca ”NESASTIFACATORUL” asta sa conduca un inspectorat scolar care reprezinta mii de cadre didctice COMPETENTE? Intebare cu raspuns gresit din start.
    ASA BINE!
    Ca daca, de la inceputul semestrului urmator va pleca din ISJ, nu va pleca cu fruntea sus ci cu coada intre picioare si se va duce undeva… DIRECTOR De SCOALA ca la cat de incompetent este nu putea sa nu fie rasplatit si cu altceva pe langa GRADATIA DE MERIT!!!!!!!!!!

  2. Iar vorbiti de incultul asta, eu nu inteleg cum mai rezista taranul asta in functie cand calificativul lui este nesatisfacator. Dar prostii se sprijina si se inteleg- aviz presedintelui de partid care il sprijina. S-a mutat tot Bolintinul la Giurgiu, noi nu mai avem profesori trebuie sa apelam la tot felul de incapabili, doar pentru ca asa vrea partidul. Eu nu pricep de ce trebuie sa mai invatam daca este suficient sa ai bani si un carnet de partid in buzunar. Diplomele le poti cumpara absolventii de Spiru stiu mai bine

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.