Comitetul Naţional Executiv al PPDD l-a validat pe Dan Diaconescu drept candidatul oficial al partidului la alegerile prezidenţiale, semnăturile necesare susţinerii candidaturii urmând să fie depuse la BEC în 22 septembrie, conform unui comunicat transmis de formaţiunea politică.

Cel care devenise idolul pensionarilor ăîn nopțile firbinți ale OTV-ului , înainte de alegerile generale, tinde să fie astăzi, dat uitării. Deși conducerea PPDD l-au validat, prin vot, în unanimitate, pe Dan Diaconescu drept candidatul oficial al partidului la alegerile prezidenţiale nimeni nu prea se mai înghesuie să-l amintească prin sondaje. Chiar dacă susținătorii săi se laudă  că au strâns deja, la nivelul întregii ţări, peste un milion de semnături necesare susţinerii candidaturii la prezidențiale, iar Giurgiu era orașul în care născocitorul de Elodii obținuse anterior cel mai bun rezultat  nu știm câți giurgiuveni vor mai fi de această dată dispuși să-l aleagă . Probabil nici măcar proprii săi membri de partid căci  la Giurgiu există o mare problemă. Dacă așa cum se aude majoritatea membrilor PPDD din Giurgiu vor pleca în alte organizații cine oare îl va mai susține pe Dan Diaconescu, la prezidențiale în județul Giurgiu?

 

3 COMENTARII

  1. Nu-l mai sustin nici paralamentarii si nici consilierii din Giurgiu, ce sa mai vorbim de oameni. Oricum a fost o mascarada cu acesti consilieri carora le este foame rau de tot. O sa-i vedeti pe o parte cum se vor face independenti, ca la anumite proiecte cine are nevoie de votul lor sa le „decarteze” banutii. Nu se mai gindeste nimeni la acest oras care este mort economic si arata ca dupa bombaradment. Imi este rusine cu acestia !

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.