vama-giurgiu-300x225-400x230Conform bilanţului Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu acţiunile derulate pentru combaterea traficului internaţional cu autoturisme furate în anul trecut au avut ca rezultat ridicarea în vederea indisponibilizării a 22 de autovehicule (autoturisme, autobuze, autoutilitare, un  autocamion,  cap-tractor şi remorci).

În ceea ce priveşte nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în anul 2016 au fost înregistrate un număr de 9 infracţiuni, poliţiştii de frontieră depistând 4 arme neletale şi de vânătoare, 59 cartuşe şi 320,77 kg  materiale pirotehnice, toate deţinute fără documente legale.

În ceea ce priveşte prevenirea şi combaterea consumului de droguri , în aceeaşi perioadă analizată, poliţiştii de frontieră (independent sau în colaborare cu lucrători ai structurilor cu competenţe, pe linia combaterii traficului ilegal de droguri şi substanţe interzise), au depistat 7,02 kg de canabis şi 110,7 kg marijuana. Totodată, au fost constatate 7 infracţiuni la regimul stupefiantelor în care au fost implicate persoane provenind din Bulgaria şi România.

(Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here