În recenta conferinţă de presă  ţinută de Ionel Dinu, vicepreşedinte judeţean al PMP Giurgiu, acesta a ţinut să facă unele precizări legate de un articol publicat în media on line, giurgiuveană, în care se face referire la desele sale schimbări privind opțiuna  politică… 

La finalul conferinţei de presă am avut o scurtă discuţie cu Ionel Dinu care printre altele ne-a declarat :  Nu pot fi supărat pe colegul  dumneavoastră pentru afirmaţiile răutăcioase pe care le-a publicat despre persoana mea ,  deoarece înţeleg că este subordonat politic şi trebuie să răspundă comenzilor pe care le primeşte de la cel care-l plăteşte. Ceea ce am să vă spun în continuare nu are drept scop să mă disculp, ci mai degrabă să fac o clarificare vis – a – vis de aşa zisul traseism  politic. Am plecat din PSD  datorită faptului că mi-a fost înşelată încrederea. Nu doctrina partidului a fost motivul principal, pentru că ulterior am realizat că nici acest lucru nu mă reprezenta, dar nu acesta a fost motivul  care m-a determinat să plec din PSD, ci calitatea morală şi deontologică a unora dintre colegii mei, colegi din partidul alături de care munceam, ca să realizăm un trai mai bun pentru semenii noştri.  Unii dintre ei, pe care nu doresc să-i mai evidenţiez acum, ca să nu le fac reclamă,  ştiut fiind faptul că şi publicitatea negativă tot publicitate este, interesul lor personal prima în detrimentul interesului general şi anume binele pentru România, binele pentru români în general.

Toate aceste lucruri, însumate, m-au făcut să plec din PSD . Din PNL în schimb nu am plecat eu.  Pot spune cu mâna pe inimă că am iubit şi respectat acest partid. Din PNL am fost dat afară tocmai de oamenii care au trădat PNL – ul . Am fost alături de cel care a făcut ca acest partid să ajungă cel mai important partid din judeţ, omul care a reuşit să resusciteze partidul când agoniza, şi care a făcut din el partidul care a surclasat PSD –ul. Omul acesta este  Lucian Iliescu …Și ce s-a întâmplat ? Au venit aceşti trădători care acum când PNL –ului îi este greu au dat bir cu fugiţii.

Astăzi sunt membru  PMP datorită domnului Marin Anton, un om remarcabil care ca şi mine a fost hulit de unii membri ai PNL. Cred că acum am găsit partidul şi oamenii alături de care să-i putem ajuta pe ceilalți oameni. Cred că acesta este scopul şi rolul nostru, al politicienilor. Să-i ajutăm pe oameni şi nu să ne îmbogăţim pe spinarea lor, prin fraudă şi minciună.  (I. C. Mandu)