În urma desființării Gărzii Financiare Giurgiu zilele trecute comisarii din cadrul acestei instituții alături de alți candidați din afara sistemului au susținut examenul de acces pe posturile create în noul sistem creat, Direcția Generală Antifraudă Fiscală . Din cei aproximativ 18 salariați ai Gărzii numai 15 s-au prezentat la probele de conscurs, Sandu Gheorghe retrăgându-se din concurs la examenul oral . Dar iată care sunt cei care au reușit să obțină note pentru instalarea în noile posturi scoase la concurs:

Mârlogeanu Mihai – inspector principal în Direcția Regională 3 Alexandria – Serviciul de Control Antifraudă; Mitroi Toma –inspector superior în Regionala 3 Alexandria – Serviciul de control Antifraudă; Stăncoci Dobre –inspector principal în Direcția Regională 3 Alexandria – Serviciul de Control Antifraudă 9; Sebe Stelian –inspector principal în Direcția Combatere a Fraudelor Giurgiu (va funcționa pe lângă Parchetul Giurgiu); Avram Loredana Andreea –inspector asistent în Direcția Regională Alexandria – Serviciul de Sinteză și Raportări.
Din afara sistemului, giurgiuvenii care au fost promovați sunt : Stângă Viorica – inspector superior la Direcția de Combatere a Fraudelor București; Ferăstrău Cristian Marius- inspector superior în Direcția de Control Antifraudă 1; Spoială Valentina – inspector principal în Direcția de Combatere a Fraudelor – București; Vlădescu Claudia Iuliana- inspector principal în Direcția de Combatere a Fraudelor – București. După cum se observă cei mai mulți vor lucra în noua Regională ce va funcționa în municipiul Alexandria. (Jurnal)