Pentru perioada pascală, angajaţii Cantinei de Ajutor Social Giurgiu au pregătit, pentru cei 50 de asistaţi (persoane aflate în Centrul de Primiri în Regim de Urgenţă de la Giurgiu Nord şi persoane din municipiu, fără posibilităţi) un meniu special.

Astfel, pentru cele cinci zile (5 – 9 aprilie), hrana caldă va fi constituită din fasole verde cu carne de porc şi friptură de pui cu sos şi piure de cartofi. Ca hrană rece, asistaţii vor primi următoarele alimente:

  • un pui grill
  • ouă roşii – 10 bucăţi
  • carne tocată – 1 kg
  • cozonac (500gr) – 1 bucată
  • salam italian (500 gr) – 1 bucată
  • parizer (500 gr) – 1 bucată
  • pâine (300 gr) – 5 bucăţi
  • mandarine – 1 kg
  • napolitane (100 gr) – 2 bucăţi
  • smântână (400 gr) – 1 bucată
  • ficăţei pui – 1 kg
  • pateu (200 gr) – 2 bucăţi
  • cârnaţi afumaţi – 500 grame
  • conservă carne vită (300 gr) – 1 bucată
  • conservă peşte (200 gr) – 1 bucată.