Iată care este cea mai mare grijă a aleșilor noștri în timp ce mare parte din populație se zbate în sărăcie. Ei sunt interesați   cu câți bani vor ieși la pensie. Pentru asta parlamentarii noștri ”dragi ”vor să modifice legea pentru a încasa bani mai mulți…

Conform celor de la ȘtirileProtv.ro aleșii ne demonstrează în acest fel că au mai multă grijă de propriul buzunar, decât de cetățenii acestei țări .  Cei care ies la pensie din Parlament ar putea primi de la 40 până la 60%, din valoarea indemnizației de parlamentar. Ca să se bucure de o bătrânețe liniștită, după ce mulți dintre ei au dormit în acest for, mare parte din  prezența lor instituțională.  În urma majorărilor aleșilor le  vor intra lunar în conturi de la două până la patru mii de lei, în plus, în funcție de numărul de mandate trecute în CV. Și asta pentru meritul de a fi avut tupeul de a candida pe listele unui partid pe care oricum l-au părăsit între timp pentru un altul (sau pentru mai multe, unul după altul), în funcție de oportunități! (Jurnal)

 

1 COMENTARIU

  1. CA PENSIONAR AR TREBUI SA FIU TRIST SI SA MA REVOLT LA CEIA CE POT FACE ACEASTA FAUNA PARLAMENTAR, DAR CIND MA GINDESC CA PROSTIMEA DIN ACEASTA TARA VOTEAZA DE 25 DE ANI ACEIASI PERSONAJE CARE MAI SUNT SI CERCETATE PENAL PENTRU DIFERITE INFRACTIUNI UNII CHIAR CONDAMNATI, NU POT DECIT SA SPUN CA NE MERITAM SOARTA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.