Euroaleasa Maria Grapini are probleme mari, după ce a “denunțat” condamnarea lui Voiculescu în plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg.

Consiliul Superior al Magistraturii a decis sesizarea Inspecției Judiciare, după declarațiile europarlamentarului  Maria Grapini. “Ca urmare a afirmaţiilor doamnei Grapini Maria, europarlamentar, făcute cu ocazia intervenţiei din sesiunea plenară a Parlamentului European de la Strasbourg, în cuprinsul căreia a declarat că doreşte «…să tragă un semnal de alarmă privind suspiciunile … cu privire la existenţa procesului politic şi cu privire la punerea în pericol a libertăţii presei…», indicând aspecte procedurale din dosarul denumit I.C.A., soluţionat de către Curtea de Apel Bucureşti, conducerea Consiliului Superior al Magistraturii, în temeiul art. 30 alin 1 din Legea nr. 317/2004, a sesizat Inspecţia Judiciară în vederea efectuării verificărilor necesare pentru a stabili dacă şi în ce măsură a fost adusă atingere independenţei şi imparţialităţii judecătorilor şi procurorilor implicaţi în activitatea de soluţionare a dosarului menţionat precum şi dacă a fost adusă atingere independenţei sistemului judiciar în ansamblul său”, arată CSM.

1 COMENTARIU

  1. Problema acestui securist in opinia sceleratei asteia, este o prioritate pentru Parlamentul European. Noi ii trimit acolo sa se implice pentru imaginea si bunastarea Romaniei, si stafida asta politica ne vorbeste despre clientela ei de partid.. Dar despre oamenii simpli care stau cate zece ani prin procese nu se mai discuta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.