Membrii Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD s-au reunit, joi, la sediul central al partidului, pentru a face prima analiză formală a eşecului de la alegerile prezidenţiale, dar şi pentru a lua decizii privind menţinerea guvernării, restructurarea guvernului sau convocarea congresului.

Preşedintele PSD Giurgiu, Nicolae Bădălău, filiala cu cel mai bun rezultat la alegerile prezidenţiale, a declarat, joi, înainte de şedinţa CEx al PSD, că vrea un Congres al partidului în luna decembrie şi o conducere stabilă, reprezentată de Victor Ponta şi  Liviu Dragnea.Vreau să fie unitate şi să avem un partid solid cu o conducere stabilă, reprezentată de domnul Ponta şi de domnul Dragnea”, a spus Nicolae Bădălău.

3 COMENTARII

  1. Mai usor cu Badalau, acest inegalabil care a adus cele mai multe voturi PSD-ULUI DIN VAGAUNA ASTA DE ORAS, CU SOMAJ CAT CUPRINDE, FARA INVESTITII, FARA PERSPECTIVA. ElA LUPTAT PENTRU EL SI PENTRU A SCAPA DE DOSARE, INSA NU A REUSIT. SA LASE MORALA IEFTINA SI SA SE PREGATEASCA SA SE DUCA ACOLO UNDE II ESTE LOCUL GRIJA PENTRU POPOR S-A VAZUT CAND A FURAT SI A FACUT EVAZIUNE. CAND FURI DE LA PROPRIUL TAU POPOR SINGURUL TAU DREPT E SA TACI BAI CARTOFARULE.

  2. astia din psd giurgiu sunt irecuperabil, patetici si penibili. O sustin cu rezultatele lor marete si portofolii pe care si le impart,ei nu realizeaza ca au pierdut alegerile iar Giurgiu nu reprezinta mare lucru din punct de vedere economic si chiar politic pe harta tarii. Sunteti imbecilizati de-a dreptul, treziti-va fratilor ati pierdut prezidentialele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here