Veşti bune pentru fotbaliştii Dunării Giurgiu. Ciocârlan şi compania au primit, conform oficialilor echipei, restanţele financiare acumulate în ultimele luni.

“Am hotărât ca în prag de Sărbători să achităm toate restanţele faţă de jucători. Vrem să le demonstrăm pe această cale faptul că ne respectăm cuvântul, dorind la rândul nostru să beneficiem de seriozitate din partea lor” a declarat preşedintele CS Dunărea, Adonis Puiu.

OBIECTIV “HALUCINANT”

Faptul că “alb-albaştri” au terminat pe poziţia a zecea a clasamentului, nu îi împiedică pe oficialii “acvilelor” să viseze frumos. Acelaşi Adonis Puiu a dezvăluit presei faptul că obiectivul formaţiei pentru returul de campionat este o clasare între primele patru locuri ale Seriei I!

Referitor la “bursa transferurilor”, se pare că trei jucători vor părăsi clubul, urmând ca în locul acestora să vină patru nume noi. Misterul asupra “mişcărilor de trupe” va fi risipit odată cu reunirea lotului care va avea loc în data de 11 ianuarie.

A FOST DEFINITIVATĂ PERIOADA DE PREGĂTIRE

Dacă în ultimii doi ani Antalya şi Târgu Neamţ reprezentau “bazele” de antrenament pentru perioada de iarnă, în 2010 giurgiuvenii se vor afla mult mai aproape de casă.

“Cantonamentul din această iarnă va avea loc la Băile Olăneşti, acolo unde am găsit o ofertă foarte bună în privinţa raportului dintre calitate şi preţ. Vor fi 12 zile de pregătire intensă în perioada 25 ianuarie – 5 februarie, pe lângă acumulările fizice urmând să aibă loc şi 3 partide de verificare” a mai spus Adonis Puiu.

Bogdan VLADU

Programul Dunării Giurgiu în perioada

11 ianuarie – 27 februarie

l 11 ianuarie: reunirea lotului;

l 13 – 14 ianuarie: vizita medicală (Centrul de Medicină Sportivă de la Bucureşti);

l 16-24 ianuarie: reacomodarea la efort şi o serie de trei partide de verificare pe 16, 19 şi 21 ianuarie;

l 25 ianuarie – 5 februarie: cantonament la Băile Olăneşti (jud. Vâlcea);

l7 – 25 februarie: ultima parte a pregătirilor, cu minimum trei partide-test;

l 26 februarie: plecarea spre Constanţa;

l 27 februarie: prima etapă a returului, Farul Constanţa – Dunărea Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here