Când vom putea închiria un loc de parcare în faţa blocului. Care este rugămintea primarului Nicolae Barbu către locatari, în momentul solicitării acestor locuri…(VIDEO)

4 Raspunsuri

 1. Artemisa spune:

  Draga primarule ( cu p mic de data asta) mai lasa-ne cu smecheriile tale ca 27 ani am parcat foarte frumos si gratis in orasul asta. Bine ca ai venit tu cu ideile tale brailene sa faci bani multi aici. Uite asa de ai naighii noi giurgiuvenii nu vrem sa ti dam nici macar un leu pentru asfaltul acela care oricum este al nostru al giurgiuvenilor din mosi stramosi! Daca nu ne crezi mai citeste si tu putina istorie si vei afla. Eventual mergi pe la scoala. Abia asteptam sa te dam jos peste numai 3 ani . E dreptul nostru. Corect? Si mai scoate pensionarii aia din functii din Primarie si sa vezi ce de bani vei gasi atunci. Toata ziua te plangi ca nu ai fonduri. Dar pensionarii aceia ce salarii au mai omule? Ne crezi blegi pe toti?

  • Cristi spune:

   Te vei minuna, de cați giurgiuveni abia asteaptă sa-si depună documentele, pentru a plati(participa la licitatie)
   În anii 2001-2004 plateam 400 lei ptr locul de parcare in fata blocului. Acum s-a cam uitat, ca si pe timpul lui ,,Luci” se plateau locurile!

 2. GEOS spune:

  In Bucuresti pretul unui loc de parcare este intre 40-80 ron pe an , la noi ca la nimenea, dupa ce a calculat pretul ? Sa vina Curtea de conturi sa ii controleze si DNA-ul sa vada abuzul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *