Prefectul de Giurgiu ( n.n.-la acel moment Robert Cristoi) să oprească genocidul împotriva județului Giurgiu ori să-și dea demisia! Așa zbiera primarul Mihai Dobre, la acel moment vicepreședinte al PNL Giurgiu,  cu doi ani în urmă pe vremea când prefect al județului era Robert Cristoi ( PDL), care la fel ca și Lavinia Crișu astăzi, bloca deciziile Consiliului județean Giurgiu, pe bandă rulantă . Iată că vremurile s-au schimbat, dar obiceiurile proaste nu! Acum prefecta Crișu blochează mai abitir decât predecesorul său, deciziile CJ Giurgiu fără însă ca vocalul Mihai Dobre să mai vorbească de vreun genocid. Și asta pentru că astăzi Dobre face parte din partidul care o susține în funcție pe Lavinia Crișu , PSD Giurgiu. Dar iată ce scriau la vremea de care amintim, colegii noștri de presă, de la ”Giurgiuveanul”. I-am ales pe ei ca să nu se zică cineva că este vreo exagerare de-a noastră:

”Primarul de Mihăilești, în calitatea sa de prim-vicepreședinte al PDL Giurgiu, Mihai Dobre, nu este de acord cu atacarea bugetului Consiliului Județean Giurgiu.

Este pur și simplu o mascaradă ieftină, de prost gust, a precizat într-o declarație făcută în exclusivitate pentru cotidianul GIURGIUVEANUL. Lucrez in administratie și știu ce înseamnă să întâmpini asemenea probleme. Dacă Marin Anton nu a ordonat această atacare a bugetului, atunci cine își bate joc de o întreagă comunitate…” 

După cum observi,  noi lucrăm cu materialul clientului , nea Mișule! Acum de ce nu te mai revolți? Ce-ar spune prietenul matale, Vasile Blaga?

(Marian TARU)