daruieste o carte 1Tinerii liberali din Giurgiu au lansat la sfârşitul lunii octombrie campania “Dăruieşte o carte” ce a constat în strângerea de volume în perioada 28 octombrie-8 noiembrie 2013 la sediul Partidului Naţional Liberal din Giurgiu, strada Grasse, numărul 12.

Pe parcursul celor 2 săptămâni, în cadrul campaniei “Dăruieşte o carte”, tinerii liberali giurgiuveni au strâns peste 1400 de cărţi. Acestea au fost direcţionate vineri, 15 noiembrie, către bibliotecile din comunele Adunaţii Copăceni, Singureni, Clejani, Mihăileşti, Izvoarele şi Gogoşari.

“Principiile pentru care ne-am mobilizat vizează susţinerea educaţiei şi solidaritatea faţă de cei ce nu dispun de resursele necesare în acest domeniu. Avem o responsabilitate de a ne gândi la cei ce nu dispun de cărţi suficiente și să oferim ceea ce pentru noi este de prisos. Trebuie să fim conştienţi că surplusul unora poate fi necesarul altora”, a declarat Emil Epure, preşedintele organizaţiei municipale TNL Giurgiu.

 

TNL Giurgiu mulţumeşte tuturor giurgiuvenilor care s-au alăturat acestei campanii şi promite o nouă ediţie în primăvara anului viitor.

 

Purtător de cuvânt al Organizaţiei Municipale a PNL Giurgiu

Nina Cimpoeru