Calin Popescu Tariceanu, candidatul Partidului Liberal Reformator la preşedinţia României, va vizita  miercuri , 24 septembrie, municipiul Giurgiu. Acesta va fi insotit de către deputatul PLR de Giurgiu, Daniel Chițoiu și de alți delegați ai partidului din filiala Giurgiu. 

În agenda de lucru a vizitei președintelui PLR,   se înscriu o serie de întâlniri și discuții tematice,  după următorul program:

  • între  orele 14,00-15,00 –  dezbatere pe teme economice cu Executivul Primăriei Municipiului unde vor fi prezenți și reprezentanți  ai unor companii private din Giurgiu. Întâlnirea va avea loc la sediul Primăriei;
  • între orele 15,00 – 16,00, delegația va efectua o vizita în Zona Liberă Giurgiu;
  • La ora 16,30, Călin Popescu Tăriceanu va susține o conferință de presă la sediul PLR Giurgiu (situat în centrul orașului, în spatele statuii Vlad Țepes, fostul sediu al BTT);
  • Vizita se va încheia cu o întâlnire, programată pentru orele 18,00 cu giurgiuvenii , a candidatului PLR la funcția de președinte al ţării, în sala mare a Ateneului „Nicolae Bălănescu”.

 Daniela Neagu (purtător de cuvânt PLR Giurgiu)

 

1 COMENTARIU

  1. PDL-istul Ioan Oltean,(cel cu broasca în gât),zicea că să vină femeile să -l atingă pe Johannis,că-i bărbat fain.Socot că femeile s-ar înghesui mai degrabă să-l vadă pe Tăriceanu,că nu-i de ici-de colo să fii la a cincea soție,cu acte în regulă și cu nuntă,decât să ai șase case !

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.