Fundaţia  “DIN DRAGOSTE PENTRU OAMENI”  lansează o invitaţie celor interesați, pentru  participarea la cea de a IV-a  ediţie a Forumului Internaţional de Medicină Integrativă care se va desfăşura în perioada 28-29 noiembrie 2014 la Academia Română, amfiteatrul I.H.Rădulescu din cadru Bibliotecii Academiei Române, situată în Calea Victoriei, NR.125, Bucureşti. Forumul se desfăşoară sub egida Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România şi Academiei de Ştiinţe Medicale,  având ca temă “MEDICINA INTEGRATIVĂ ŞI TERAPIILE ANTI-AGING”.

La forum sunt invitaţi să participe medici, farmacişti, producători şi distribuitori de produse naturiste din Giurgiu. Celor care doresc să expună şi să comercializeze produse li se asigură o locaţie special amenajată în foaierul amfiteatrului I.H.Rădulescu, în care expozantul va beneficia de o vitrină sau o masă cu dimensiunile de cca. 1,4m-1,6m şi maxim 3 scaune, roll-up-uri, decoraţiuni sau accesorii, deasemenea se mai pot închiria spaţii amenajate de maxim 3m x 3m, prezenţa a maxim două persoane pe toată durata evenimentului, două ecusoane, mese, scaune şi prize. Taxa de participare la acest forum cuprinde două pachete :

Pachetul simplu în valoare de 250 de lei în a cărui valoare este inclus programul complet, trataţii zilnice şi multiple în pauzele de cafea, mese zilnice, broşură cu rezultate, etc.

Pachetul vip în valoare de 350 de lei oferă în plus participanţilor faţă de primul pachet masa festivă.

Pentru relaţii suplimentare o puteţi contacta pe doamna Mihaela Laur prim mail – office@fddpo.ro sau la telefon 0720103800 .