dpi Gr 03.10.2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au descoperit în cala unui autocar 167 perechi de încălţăminte contrafăcută, pe care un cetăţean turc intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

În data de 3 octombrie, ora 8.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu împreună cu lucrătorii Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au selectat pentru control, pe sensul de intrare în ţară, un autocar marca Mercedes care efectua curse pe ruta Turcia – România. În urma controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în cala autocarului, în mai multe pungi de plastic, 167 perechi de adidaşi inscripţionate cu numele unor firme cunoscute. În urma cercetărilor, s-a stabilit că bunurile aparţin cetăţeanului turc Kilic E., în vârstă de 45 de ani, pasager în autocar. Acesta a declarat că a cumpărat bunurile din Istanbul – Turcia cu scopul de a le comercializa în diferite pieţe din Bucureşti. Existând suspiciuni că produsele sunt contrafăcute, cu o valoare de 25.050 lei, dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea expertizării.

Poliţiştii de frontieră au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază titularul mărcii înregistrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.