motivul-pentru-care-elena-udrea-se-imbraca-doar-in-alb-si-negru-cine-o-sfatuieste-sa-isi-schimbe-296431Foto : Iată câteva propuneri ”fashion” pentru sesiunea parlamentară și … moțiunea de cenzură!  

După solicitarea majorării pensiilor  iată că acum parlamentarii vor și salarii mărite! Ei se simt nedreptățiți, considerând că actualul nivel salarial nu le permite satisfacerea cerințelor impuse de funcție, cum ar fi de exemplu  vestimentația. Așa că aleșii poporului îşi pregătesc acum o lege de majorare a propriilor salarii deoarece , spun ei,   se simt nedreptăţiţi, considerând că nu este posibil ca judecătorii să câştige mai mulţi bani decât ei.

Deputatul Daniel Oajdea  citat de romaniatv.net.  declara în acest sens :Indemnizaţia unui parlamentar, având în vedere echilibrul puterilor în stat, ar trebui să fie undeva, pe acelaşi palier cu a judecătorilor de la Înalta Curte. (…) Nu poţi vorbi de echilibrul puterilor în stat, dar în ce priveşte salarizarea la unul e de câteva ori sau de 5 ori mai puţin”. Deci să înțelegem că dacă trebuie să fi un om respectabil în România și să reprezinți interesele cetățenilor trebuie mai întâi să fii bine remunerat. Că doar moralitatea trece prin stomac, nu-i așa?

Păi dacă tot îi invidiați pe judecători n-ar fi mai bine să purtați și d-stră o singură haină, gen robă, atunci când intrați în Parlament ? Nu credeți că în acest fel nu va exista niciun fel de discriminare, știut fiind că unii se cred aici ca la parada modei, iar pe de altă parte s-ar face o economie uriașă la bugetul de  stat? La asta chiar nu s-a gândit nimeni?  

Evident că propunerea majorării salariilor  a fost  susţinută și de ceilalți colegi,  ajungându-se la sume fabuloase: de la  3 500 de EURO  la  5 000 de EURO!  Aceste sume nu sunt solicitate  însă pentru efortul intelectual al aleșilor sau cumva pentru pregătirea acestora, sau volumul de muncă…Nici vorbă! Ei vor trebui alocați lunar  doar pentru  vestimentația și coaforul aleșilor! Bravos națiune! Lumea moare de foame și parlamentarul …se piaptănă!  

Senatorul PNL Steliana Miron  se plângea în urmă cu ceva timp că banii din indemnizaţia de senator nu îi ajung nici măcar pentru  a se aranja la păr.  Un alt parlamentar , senatorul UNPR Ionel Agrigoroaiei, afirma la rândul său  că:  Decent ar fi de minimum 3.500 de euro pentru un parlamentar. (…) O mie de euro, eu, personal, ştiu că trebuie să vin în costume şi să-mi schimb în fiecare zi şi cămăşile, şi absolut tot.

 

(Marian TARU)