Un număr de 103.406 alegători din județul Giurgiu l-au votat pe candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, în turul doi al alegerilor prezidențiale, iar 47.819 au votat cu candidatul ACL, Klaus Iohannis, prezența la urne fiind de 153.472 de persoane din cele 228.546 aflate pe listele electorale permanente.

Potrivit BEJ Giurgiu, 129.089 dintre votanți au fost aflați pe listele electorale permanente, iar 22.372 și—au exprimat votul în alte secții decât cele de domiciliu. Totodată, urna mobilă a fost solicitată în 2.011 cazuri. De asemenea, au fost înregistrate 2.247 de voturi nule. În județ au fost amenajate 244 de secții de votare, dintre care 48 în municipiul Giurgiu.

BEJ Giurgiu are în lucru câteva sesizări după ce unii observatori de la secțiile de votare 133 și 136 au solicitat acte medicale sau alte documente justificative celor care votau pe listele suplimentare sau cu urna mobilă.

Din păcate de data aceasta premierul Victor Ponta nu se  va mai deplasa la Giurgiu pentru a mulțumi cetățenilor și a-i felicita pentru simpatia și fidelitatea acestora, așa cum a făcut-o după turul întâi al alegerilor.  (Jurnal)

4 COMENTARII

  1. Motiv de rusine evident! Giurgiu este conectat direct la ce se intampla in Bucuresti, giurgiuvenii ar fi trebuit sa inteleaga destul de bine avantajele unei romanii fara urmasii comunistilor tinand cont de distrugerile masive facute de comunistii giurgiuveni in propriul oras. Un mare motiv de rusine ca Giurgiu este judetul cel mai iubitor de PSD . Bine nu putem nega faptul ca s-a furat cu spor la Giurgiu, iar primarul zis independent s-a luat in brate cu PSD-ul si va iesi din joc sigur (sau poate giurgiuvenii sunt atat de orbi si ieftini)

  2. motiv de rusine, fiindca la sate reprezentantii PSD au dus sa voteze pe toti batranii cu masina îndemnând sa voteze Ponta.o ingradire a libertatii oamenilor.

  3. RUSINE celor care AU FURAT INTR-UN MOD ORDINAR impreuna cu PRIMARII TRADATORI care S-AU VANDUT sau poate au fost SANTAJATI pot sa se DESISTEZE LA DNA daca sunt cinstiti ,sa spuna cum au fost SANTAJATI si de catre CINE,UNII AU INCEPUT DEJA SA VORBEASCA .Acesti HOTI au manipulat oamenii si le-au furat constiinta.SA SE CERCETEZE ACESTE FAPTE.CINEVA A PLECAT CU COADA INTRE PICIOARE,OARE CINE .NU A-TI PUTUT FURA CAT AU VOTAT ROMANII.RUSINE

  4. MOTIV DE RUSINE, UN CITITOR A FACUT O REMARCA PERTINENTA SA FI FRUNTAS LA VOTURILE psd-ului SI IN ACELAS TIMPSA SA FI CODASA ROMANIEI CA NIVEL DE DEZVOLTARE ECONIMICA. ASTA ESTE GIURGIU, ASTIA SUNT IN MAREA LOR MAJORITATE GIURGIUVENII.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.