gigi-becali-somat-in-ajunul-anului-nou-il-vom-executa-silit-425871Becali a şocat din nou declarând, la Romania Tv, că în  închisoare  el avea pat cu baldachin si mânca doar cu tacâmuri din aur, în timp ce „miliţianul” îi mătura celula.

„Eu aveam apa in fiecare zi. Aveam patul meu, patul doi nu exista, l-am scos ca sa imi fac baldachin, sa ma legan. Conditiile mi le-am facut eu, ca sunt Becali si nu putea niciun militian sa imi zica nimic. Si mancam cu lingura si furculita de aur, ca sa stiti. Eu stiu ca ceilalti o duc greu. Contactati de Ziare.com reprezentantii penitenciarului Poarta Alba au transmis ca ceea ce sustine Becali nu s-a petrecut în realitate.

„În ceea ce priveste declaratia referitoare la vesela folosita, configuratia patului si anumite servicii oferite de catre personal aflat in serviciul de paza si supraveghere, acestea nu au niciun suport în realitate”, ne-au declarat repezentantii peniteniarului.

În plus, aceştia au sustinut ca George Becali a fost cazat într-o sectie de detinere care are aceeasi arhitectura cu a celorlalte spatii destinate cazării din componenta Sectiei exterioare “Valu lui Traian”.

(Jurnal)