“În şedinţa din 28 iunie a Biroului permanent al partidului am analizat – a declarat în conferinţa săptămânală de presă a PNL Giurgiu, vicepreşedintele Ionel Muscalu – activitatea din ultimul timp, cât şi declaraţiile belicoase ale preşedintelui Traian Băsescu. Băsescu poate fi comparat cu un bătăuş de cartier, care are un ochi umflat puţin şi tot el face reclamaţie la Poliţie! Traian Băsescu şi PDL, a subliniat Ionel Muscalu, au adus, prin prestaţiile lor, România în derizoriu. Ne amintim de întâlnirile ratate ale preşedintelui ţării la reuniunile europene, când era evitat de Berlusconi, Sarkozy, şi Angela Merckel. Sunt momentele când îl lăsa pe premierul Boc în ţară, sau îl trimitea la şedinţele Partidului Popular European. Era firesc ca Victor Ponta să participe la Consiliul European deoarece se puneau probleme pentru viitorii ani, 2014-2020. Curtea Constituţională s-a îndepărtat şi ea de rolul său şi îi trebuie regândit modul de alcătuire şi funcţionare, deoarece dă doar soluţii periculoase pentru democraţie. CCR face jocul lui Băsescu. Acum România trebuie să se reaşeze din punct de vedere economic. Ea a fost sărăcită de guvernele PDL, guverne care au adus-o în pragul derizoriului. Guvernului USL îi revine obligaţia să încerce să revină din mers asupra legilor criminale săvârşite la nivelul Ministerului Muncii, a se vedea legea  acordării indemnizaţiilor pentru creşterea copiilor şi cea privind alocarea fondurilor pentru plata persoanelor cu handicap şi a însoţitorilor acestora.

Astăzi, a mai subliniat vicepreşedintele liberalilor, România se prezintă ca un stat sărăcit la maximum. Românii au cele mai mici salarii din Europa, dar datorită guvernelor PDL, are preţuri la produsele care asigură coşul zilnic al unei persoane de nivelul Germaniei, ţară unde salariile sunt de patru ori mai mari! Din acest motiv circa 90% din cetăţenii ţării nu mai au încredere în Băsescu şi în guvernele care

le-au luat banii din buzunar. Poporul nu poate uita ce s-a întâmplat cu banii pe vremea guvernelor Boc şi Ungureanu. Nu poate uita cum au risipit ei fondurile şi cum şi-au angajat rudele pe posturi călduţe, nu poate uita că au atras şi cheltuit doar 5% din fondurile europene, nu poate uite multe”, a mai precizat Ionel Muscalu.

Heliade CĂLIN

1 COMENTARIU

  1. Mama mancatorilor de kakat e mereu gravida. Ne vorbeste alde „doi la metru” despre cum a furat pdl-ul tara. Pai voi in Giurgiu ce-ati facut ma, tashti bashti? De ce l-a schimbat lumea pe „The Precious”, de bine ce a ati „guvernat” voi, famiglia pnl-ista, in Giurgiu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.