disparut (2)Poliţiştii I.P.J. Giurgiu au depistat în această dimineaţă bărbatul de 57 ani, din comuna Stoeneşti, satul Tangâru, judeţul Giurgiu, care, în ziua de 09 august, în timp ce se afla la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale, a părăsit unitatea sanitară fără a reveni la domiciliu.

 La data de 11 august, în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale şi Posturilor de Poliţie Comunale Stoeneşti şi Izvoarele, în urma cercetărilor efectuate şi activităţilor investigativ operative desfăşurate au depistat persoana dispărută (NEACŞU STANCU, de 57 ani, domiciliat în comuna Stoeneşti, satul Tangâru, judeţul Giurgiu) într-o clădire dezafectată, ce aparţine unei foste ferme din comuna Izvoarele, judeţul Giurgiu.

 Din verificările efectuate de poliţişti şi declaraţiile bărbatului a rezultat că acesta a intenţionat să se deplaseze la domiciliu însă, s-a rătăcit şi ulterior a fost nevoit să se adăpostească pe timpul nopţii în ferma unde a fost localizat de poliţişti.

 Bărbatul nu prezenta semne de violenţă, pe perioada dispariţiei nu a fost victima vreunei infracţiuni, acesta fiind predat reprezentantului familiei. Poliţiştii doresc să mulţumească şi de această dată cetăţenilor, colaboratorilor şi reprezentanţilor mass-media pentru sprijinul acordat în scopul depistării minorilor dispăruţi. (JURNAL)