disparutPoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu desfăşoară activităţi specifice de căutare şi investigare în vederea depistării unui bărbat de cincizeci şi şapte de ani, care în ziua de 09 august a.c., a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale şi ulterior a părăsit unitatea sanitară fără a reveni la domiciliul din comuna Stoeneşti, satul Tangâru, judeţul Giurgiu.

La data de 09.08.2015, poliţiştii de la Poliţia Municipiului Giurgiu au fost sesizaţi de N. M., un bărbat de 39 ani, din comuna Stoeneşti, satul Tangâru, judeţul Giurgiu, că tatăl său NEACŞU STANCU, născut la data de 08.10.1957 în comuna Stoeneşti, judeţul Giurgiu, a fost transportat, în jurul orei 15.00, cu ambulanţa de la domiciliu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, întrucât acuza dureri la membrul inferior stâng, iar după ce i s-au acordat îngrijirii medicale şi i s-a sugerat să rămână internat, acesta a părăsit voluntar Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului şi nu a mai ajuns la domiciliul din satul Tangâru.

SEMNALMENTE:

Înălţime de aproximativ 1.65 – 1.70 metri, greutate de circa 80 – 90 kilograme, păr grizonat/alb, culoarea pielii măslinie, ochii căprui, constituţie robustă.

Bărbatul prezintă deficienţe în deplasare datorită unei plăgi pe gamba piciorului stâng.

VESTIMENTAŢIE/ÎNCĂLŢĂMINTE/ACCESORII:

La momentul plecării era îmbrăcat cu un tricou de culoare portocaliu, pantalon lung, din stofă de culoare neagră şi era încălţat cu galoşi, din plastic, de culoare închisă.

În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, la numerele de telefon 0246 207164 sau 0246 207161 sau Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă la numărul 112.