thumbnailJoi 24 septembrie, în jurul orei 06.00 dimineața, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au fost sesizaţi de către un lucrător al unei case de schimb valutar situate în zona P.T.F., cu privire la faptul că un cetăţean bulgar a încercat să schimbe în lei românești, o bancnotă de 100 de euro falsă.

          În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii  Poliției de frontieră , s-a constatat faptul că persoana este cetăţeanul bulgar ( Mehmedov F), în vârstă de 49 de ani. În urma examinării bancnotei a reieşit faptul că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă ale uneia autentice.

          Bărbatul a declarat că a primit bancnota de la un alt șofer ale cărui date de identitate nu le cunoaște, căruia i-a schimbat-o în 5 bancnote de 20 de euro,  neștiind că aceasta este falsă.

Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de punere în circulaţie de valori falsificate.

(Jurnal)

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here