După cum ne  declara astăzi dimineață (15/16 iunie) administratorul Societății Turkuaz Food Trading SRL, cetățeanul turc Taylan Akkus, azi noapte, în jurul orei 3.00, un individ  necunoscut a fost văzut la fereastra băii locuinței acestuia. De precizat că imobilul omului de afaceri, turc, se află situat în incinta curții societății.

Alarmat de soție, care a suferit un adevărat șoc observând o siluetă la geamul băii, omul de afaceri a încercat să îl surprindă pe individ, urcând pe acoperisul casei de unde l-a văzut în cele din urmă fugind.

Evident că  omul , panicat, a anunțat poliția care a sosit urmată la scurt timp de către o ambulanță.

Taylan Turkuaz ne spunea că din imaginile luate de pe camerele sale video individul pare a fi o persoană ce are în aceeași zonă, dezvoltată, o afacere de familie.

Cetățeanul turc ne mai spunea că pesoana bănuită a fi autorul acestui straniu incident ar fi lucrător al Poliției de Frontieră Giurgiu. El mai precizat faptul că la ora la care s-a petrecut incidentul el vorbea la telefon cu rude din țara de origine, unde era ultima zi de sărbătoare cunoscută  de noi eurpenii sub numele de Ramadan.

La această oră cercetările  sunt în desfășurare, organele de anchetă urmând să identifice amprentele lăsate de persoana ncunoscută pe grilajul de la geamul omului de afaceri turc.

Întrebat care ar putea fi mobilul acestui incident, Akkus Taylan ne spunea că nu vede decât două variante: furtul de bani din domiciliu ori individul suferă de vreo boală psihică ce îl îndeamnă să privească femei goale prin ferestre…

În zilele irmătoare vom încerca să stăm de vorbă cu cei ce anchetează acest caz și evident  să aflăm cu exactitate cine este autorul , deși sunt site-uri locale care s-au grăbit  deja să indice o anumită persoană…

Akkus Tayland a dorit totodată să semnaleze lipsa de atitudine civică a lucrărtorilor de la o societate aflată vis a vis și a paznicului acesteia care în ciuda faptului că se aflau extrem de aproape, fără a lua în seamă strigătele  omului de afaceri, nu au schițat niciun gest, intrând imediat în țesătorie…

(Jurnal)