trAșa cum vă anunțam cu câteva zile în urmă ,Clubul nautic SAN GIORGIO organizează , duminică 6 septembrie , a treia ediție a  PARADEI AMBARCATIUNILOR , pe canalul ”Sf. Gheorghe”  din municipiul  Giurgiu .

Cu această ocazie toți cei ce sunt posesori sau nu de  ambarcatiuni ,  deopotriva iubitori ai sporturilor de apa si ai ambarcatiunilor , sunt chemați să vină, cu ele sau fără ele la locul în care se va da startul acestei memorabile manifestări . Ca si anul trecut , ambarcațiunile vor “defila” pe categorii : ambarcatiuni cu propulsie sau fara ; ambarcatiuni cu vasle , vele sau motor si o noua categorie ambarcatiuni radiocomandate si navomodele .

Programul actiunii:

-plecarea se va face de la pontonul SAN GIORGIO in jurul orei 11.oo , prin parcurgerea a cca un 1km pe canal, pana in dreptul Podului Bizet ( primul pod in curbe construit in Romania 1905 si proiectat de Saligny);

 -prezentarea ambarcatiunilor catre publicul aflat pe pod;

-” parcarea” in zona de agrement unde curiosii si iubitorii de ambarcatiuni le pot observa si chiar incerca .

Festivitatea de premiere si petrecerea de final va avea loc  pe pontonul SAN GIORGIO,  marcând în acest mod plăcut  sfârsitul evenimentului.

 Amfitrionul acestui inedit eveniment, Mugurel Roșu , vă  așteaptă cu drag să ne cunoaștem, să ne distrăm împreună și să construim cea mai mare densitate de ambarcațiuni de pe Dunăre …!

(Jurnal)