trAșa cum vă anunțam cu câteva zile în urmă ,Clubul nautic SAN GIORGIO organizează , duminică 6 septembrie , a treia ediție a  PARADEI AMBARCATIUNILOR , pe canalul ”Sf. Gheorghe”  din municipiul  Giurgiu .

Cu această ocazie toți cei ce sunt posesori sau nu de  ambarcatiuni ,  deopotriva iubitori ai sporturilor de apa si ai ambarcatiunilor , sunt chemați să vină, cu ele sau fără ele la locul în care se va da startul acestei memorabile manifestări . Ca si anul trecut , ambarcațiunile vor “defila” pe categorii : ambarcatiuni cu propulsie sau fara ; ambarcatiuni cu vasle , vele sau motor si o noua categorie ambarcatiuni radiocomandate si navomodele .

Programul actiunii:

-plecarea se va face de la pontonul SAN GIORGIO in jurul orei 11.oo , prin parcurgerea a cca un 1km pe canal, pana in dreptul Podului Bizet ( primul pod in curbe construit in Romania 1905 si proiectat de Saligny);

 -prezentarea ambarcatiunilor catre publicul aflat pe pod;

-” parcarea” in zona de agrement unde curiosii si iubitorii de ambarcatiuni le pot observa si chiar incerca .

Festivitatea de premiere si petrecerea de final va avea loc  pe pontonul SAN GIORGIO,  marcând în acest mod plăcut  sfârsitul evenimentului.

 Amfitrionul acestui inedit eveniment, Mugurel Roșu , vă  așteaptă cu drag să ne cunoaștem, să ne distrăm împreună și să construim cea mai mare densitate de ambarcațiuni de pe Dunăre …!

(Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here