Faptul că nu a fost solicitat pentru o întrevedere cu ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, aflat sâmbătă, 27 februarie, la Giurgiu pentru a inspecta starea Spitalului Judeţean, nu l-a deranjat prea tare pe Lucian Iliescu.

Primarul municipiului declară că s-a obişnuit cu tratamentul impus de către actualul Guvern şi că evitarea discuţiilor cu autorităţile locale şi judeţene nu poate să aducă decât deservicii comunităţii.

“Am auzit că unii primari PD-L din câteva comune au fost anunţaţi de venirea minstrului Sănătăţii, eu ca primar al municipiului nu. Oricum nu o să plâng că nu am fost invitat. Sunt obişnuit cu un astfel de tratament. Acţiunea o salut, însă văd aceleaşi figuri: Cantaragiu, Valentin Iliescu…” a declarat primarul de Giurgiu.

Lucian Iliescu crede că pe lângă trecerea Spitalului în subordinea Consiliului Judeţean Giurgiu ar trebui discutată şi problema cadrelor şi a condiţiilor oferite de acest spital pacienţilor. “Spitalul nostru e un fel de curea de transmisie pentru Bucureşti. Trebuie să avem cadre pe toate cele 24 de ore. Ei cred că este suficient să ne pună în cârcă toate belelele şi gata, rezolvă problema. Numai bolnav să nu fii în Giurgiu. În 20 de ani au fost 20 de directori. Dacă vii de la Bucureşti, e imposibil să nu te întâlneşti cu 3 sau 4 Ambulanţe pe drum care duc bolnavii în Capitală. La noi după ora 16.00 e linişte, nu prea mai găseşti pe nimeni pe la spital, poţi să dai şi cu tunul” a încheiat Lucian Iliescu.

Bogdan VLADU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here