13001106_1321706937845220_2257129459931826795_n
SURSA: www.facebook.com/Astra-Giurgiu

Astra Giurgiu a învins cu scorul de 2-0 (1-0) FCSB-ul şi s-a distanţat la şase puncte în fruntea clasamentului Ligii I, cu trei etape înainte de finalul play-off-ului. „Matematica” spune că, după un campionat dominat de elevii lui Marius Şumudică, mai este nevoie de patru puncte pentru primul titlu din istoria clubului, dacă nu cumva chiar mai puţine, funcţie de celelate rezultate ale finalului de sezon.

Să povestim despre meci? Nu ar avea rost... Astra a fost mai bună la toate capitolele – determinare, potenţă fizică, reuşite tehnico-tactice.
Lung a închis poarta, Găman a fost „ministrul apărării” şi a marcat de la punctul cu var primul gol al meciului, Oros a respins toate mingiile „aruncate” spre careul nostru, Queiros a jucat fără greşeală, Junior Morais a „arat” banda stângă, Lovin a arătat ca un „metronom” la mijlocul terenului, japonezul Seto a fost „simbolul” care a legat istoria acestui club, din liga a III-a, până acum, Boudjemaa a dominat flancul drept, Boldrin a arătat că este „fotbalist”, William a dat totul pentru echipă, iar Alibec… Alibec a făcut diferenţa, cu un penalti obţinut şi un gol marcat, de la punctul cu var! De pe bancă, Şumudică a mutat decisiv, cu Teixeira, şi el obţinând un penalty, Florea i-a „alergat” şi „tăvălit” pe adversari un pic, aşa, ca de ziua lui, iar „Nico” nu putea lipsi din teren, pur şi simplu!
Titlul poate fi sărbătorit de… Paşte, la Giurgiu!

Astra Giurgiu – Steaua Bucureşti 2 – 0 (1-0)

Stadion: „Marin Anastasovici”. Spectatori: circa 2500. Au marcat: Găman (45 p), Alibec (77 p)
Astra Giurgiu: Lung jr. – Pedro Miguel, Găman (cpt), Oros, Junior Morais – Seto, Lovin – Boudjemaa (D. Niculae ’87), Boldrin (Florea ’81), De Amorim (Teixeira ’67) – Alibec. Antrenor: Marius Şumudică.
Steaua: Niţă – Tamaş (Enache ’46), Varela, Toşca, Momcilovici – Pintilii, Bourceanu (Marica ’46) – Ad. Popa (Bawab ’69), Stanciu, Hamroun – Chipciu.Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Alibec ’18, Boldrin ’60 – Varela ’77.
Eliminare: Ricardo Alves (ca rezervă)
Au arbitrat: Cristian Balaj (Baia Mare) -Aurel Oniţă (Constanţa), Alexandru Cerei (Cluj). Arbitri adiţionali: Iulian Călin (Piteşti) şi Marian Balaci (Tn. Severin). Rezervă: Daniel Mitruţi (Craiova)
Observatori: Cristian Nica (Ploieşti) şi Cătălin Popa (Vaslui).

SURSA: www.facebook.com/Astra-Giurgiu