431652_431652_astraRugăciunile steliștilor au fost ascultate, iarAstra lui Marius Șumudică a învins-o pe ASA Tg. Mureș, scor 3-1. ”Roș-albaștrii” revin pe primul loc cu o etapă înainte de final după victoria obținută în nouă jucători în fața Botoșaniului, scor 2-0.

CLASAMENTUL
1. Steaua 70p
2. ASA Tg. Mureș 68p
Steaua – FC Botoșani 2-0
Varela 23, Stanciu 43 
Astra – ASA Tg. Mureș 3-1
Alibec 19 , 63 , Fatai 90+6  / Bumba 36
ULTIMA ETAPĂ (Joi): ASA – Oțelul, CSMS Iași – Steaua

Scenariu nebun pentru ultimele etape ale Ligii 1. După ce ASA a recuperat 13 puncte față de Steaua și a trecut pe primul loc, campioana României s-a întors astăzi în fruntea ierarhiei cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Șumudică s-a ținut de cuvînt, iar Astra a făcut o partidă extraordinară în fața lui ASA. Budescu a dat semnalul de alarmă pentru echipa lui Ciobotariu în minutul 16, cînd a trimis în bară din lovitură liberă. Ardelenii n-au ținut însă cont, iar trei minute mai tîrziu, după un călcîi de senzație al aceluiași Budescu, Alibec deschidea scorul.

OXIGEN PE NAȚIONAL ARENA

Steliștii au reacționat aproape imediat după reușita Astrei, iar Varela a deschis scorul pe Național Arena (23). Bumba a readus însă speranțele în tabără mureșenilor în minutul 36, cînd a egalat la Giurgiu cu un supergol. Între timp, steliștii au rezolvat pînă în pauză problema victoriei cu Botoșani, Stanciu marcînd un gol senzațional.

PLOAIE DE ”ROȘII” LA STEAUA

După pauză, Prepeliță a fost eliminată după ce l-a lovit cu gheata în gură pe Danci.(53) Mai mult, ”roș-albaștrii” au rămas în nouă jucători, Bourceanu fiind eliminat, deși intrase de numai 5 minute. Tot în minutul 63, giurgiuvenii îi linișteau pe steliști, același Alibec marca în poarta lui Stăncioiu.

Finalul a fost incendiar la Giurgiu, unde Gonzalez, Ben Youssef și Laban au fost eliminați după o bătaie generală. Fatai a înscris pentru 3-1, iar titlul e 90% la Steaua.