Astra 2 Giurgiu a încheiat turul campionatului cu un succes pe teren propriu obţinut în faţa echipei Farul Constanţa. Cele trei puncte au propulsat-o pe locul şapte în clasament. Victoria de marţi oferă giurgiuvenilor o iarnă liniştită. Meciul a fost deschis, cu faze la ambele porţi, în prima parte Astra 2 a avut 4-5 mari ocazii d egol prin Fonseca, Lucacs şi M. Stan, primul ratând cu poarta goală. Oaspeţii au avut şi ei două mari situaţii de gol, dar de fiecare dată Dragne s-a opus cu succes şuturilor.

Scorul a fost deschis în minutul 9, când fundaşul celor din Constanţa, Vajeu, a trimis balonul în propria poartă. În minutul 31, C. Gheorghe profită de o bâlbâiala a defensivei oaspete şi stabileşte scorul la pauză, 2-0 pentru Astra. În repriza secundă, jocul a avut acelaşi aspect, iar Astra a reuşit să mai înscrie un gol prin Fonseca în minutul 56; acesta a reluat din 6 metri o centrare a lui C. Gheorghe. În ultimul minut de joc “marinarii”, reduc din handicap prin Rusu, care l-a surprins pe goalkeeper-ul giurgiuvean cu un şut din afara careului mare. Cu acest meci, disputat în devans pentru etapa a XV-a, Astra 2 Giurgiu, intră într-o bine meritată vacanţă până în data de 10 ianuarie 2011, când lotul se va reuni pentru demararea pregătirii returului.

Astra II (antrenor, Imilian Şerbănică): Dragne – C. Gheorghe, Valdez (63 Nogo), Damian, Crăciun – M. Stan, Marcu, Ochia, Senin (75 Bănaru) – Lukacs (75 Cojenel), Fonseca.

FC Farul (antrenor, Ioan Sdrobiş): Al. Răuţă – Niţescu, I. Barbu, Vajou, Boboc (46 Husein) – Scărlătescu, Lucan (46 Hurdubei), Parfenie, I. Lupu – Ad. Câmpeanu (65 Mutulescu), B. Rusu.

JGR