Astă seară de la ora 20.00, într-o ediție specială, pe TV Muntenia, primarul Nicolae Barbu va răspunde întrebărilor  giurgiuvenilor privind stadiul lucrărilor începute în municipiu. Cetățenii vor putea afla astfel:

 Care din străzile orașului vor fi asfaltate până la căderea zăpezii? Cum vor arăta viitoarele sensuri giratorii ale orașului? Sunt pregătite școlile și grădinițele să-și primească elevii în prima zi de școală? Când coșurile de gunoi, stradale,  vor fi înlocuite? Ce facem cu apa din subsolurile blocurilor de locuit? Va fi sau nu privatizat transportul public și de ce? Are Primăria Giurgiu soluții pentru încălzirea din această iarnă sau vom dârdâi în apartamente?

Alături de aceste întrebări veți putea afla și care sunt prioritățile administrației locale în următoarea perioadă. O  emisiune la care veți putea trimite mesajele d-stră pe SMS 0723773746 , cu promisiunea că în săptămâna imediat următoare veți primi răspunsurile așteptate într-o nouă ediție specială cu același invitat , primarul Nicolae Barbu. Așa că nu uitați! Astă seară de la 20.00, ediție specială la TV Muntenia, cu un invitat special , primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu. Moderator, jurnalistul Florian Tincu.