După eșecurile Astrei în Cupele Europene, în Campionat  recenta  rușinoasă excludere  din Cupa României ( ănfrângere în fața echpei din Mioveni), iată că o altă belea se abate pe capul finanțatorului Ioan Niculae și respectiv a lotului giurgiuvean. Corpul de Control Financiar al Cluburilor din cadrul UEFA (CFCB) a decis ca primele de participare în cupele europene să fie blocate în cazul a cinci grupări, între care se numără  Astra Giurgiu şi CFR Cluj, informează site-ul oficial al clubului european.

UEFA a precizat că primele au fost blocate deoarece s-a constatat că la data de 30 iunie 2014 cluburile aveau „restanţe financiare importante faţă de alte grupări, faţă de angajaţi şi/sau autorităţi”.

Măsura de blocare a primelor este provizorie, în aşteptarea unor investigaţii suplimentare. Decizia va rămîne în vigoare pînă în luna decembrie, cînd camera de investigaţii a CFCB îşi va completa evaluarea în privinţa restanţelor cluburilor în cauză, cu situaţia financiară pînă la 30 septembrie 2014.

Astra Giurgiu e marea păgubită a acestei decizii. Echipa lui Ioan Niculae are de încasat aproximativ 1,3 milioane de euro, ceea ce înseamnă 1/5 din bugetul echipei pentru un sezon.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.