hot-masina1 

Zi cu ghinion , ziua de 13 august, pentru câțiva hoți din județ…  Poliţiştii  Oraşului Mihăileşti au fost sesizaţi în această zi de reprezentanţii unei societăţi comerciale din localitate cu privire la faptul că în ziua de 10 august, din depozitul de carne congelată al societăţii, au fost sustrase mai multe kg. de carne de pui.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că în seara zilei de 10.08.2015, în jurul orei 21.30, P. M., un bărbat de 55 ani, angajat al unei firme de pază şi E. I., de 52 ani, angajat în cadrul abatorului societăţii comerciale, ambii din Giurgiu, au rupt sigiliul iniţial aplicat la depozitul de carne congelată, sustrăgând din interiorul acestuia doi saci cu carne de pui (grill congelat), iar ulterior au înlocuit sigiliul cu altul nou, modificând şi registrul de sigilii. Prejudiciul creat societăţii comerciale este de circa 1.000 lei.

  Poliţiştii  Oraşului Mihăileşti le-au întocmit celor doi bărbaţi un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.