Duminică, 14 decembrie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe periculoase din cadrul I.P.J. Giurgiu au desfăşurat o acţiune specifică, în municipiul Giurgiu, pe linia verificării legalităţii efectuării de operaţiuni cu articole pirotehnice. Cu ocazia controalelor efectuate la două societăţi comerciale au fost  depistate articole pirotehnice din categoria 1, care erau deţinute şi oferite spre comercializare fără a poseda autorizaţie eliberată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Giurgiu.

Bunurile, ce nu aveau menţiuni în limba română cu privire la modul de utilizare şi pericol, au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor, administratorii celor două societăţi comerciale, doi bărbaţi de 57 şi respectiv 54 ani, din Giurgiu, fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

2 COMENTARII

  1. Cum ati mai facut si cu altii care v-au atentionat, asa veti face si in cazul meu! MAI PUNETI MANA PE GRAMATICA SI PE ORTOGRAFIE, CA NE-ATI OMORAT CU GRESELILE!!!!!VIRGULE PUSE AIUREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CICA SUNTETI ZIARISTI????VA ZIC EU, SUNTETI `ZIARISTII LUI PESTE OPARIT`, CA NICI PRAJIT NU MAI E IN CAZUL VOSTRU!!

  2. Prietene nu am niciun interes sa ii apar insa aceste articole in cazul in care ai avea un gram de inteligenta si buna credinta ai realiza ca sunt comunicate de la politie. In general, mai Pruteanule de provincie afla ca acest tip de comunicate nu prevad corectura. In cazul in care inteligenta ta este zdruncinata de virgule si alte semne de punctuatie, poti sa renunti a mai citi acest ziar. Cat despre greselile observate, las-o mai moale . Singura greseala este faptul ca te numeri printre cititori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.