Răzvan Edison Scutaru  a rămas singur pe lume. Are aproape 20 de ani și, de două zile, este singur printre străini. Mama lui, Viorica Manole, în vârstă de numai 45 de ani, a decedat pe data de 14 septembrie, cu doar două ore înainte ca băiatul să ajungă la ea, pentru a semna actele pentru o operație complicată, la care urma să fie supusă în acea zi. 

„Pe data de 2 septembrie s-a simțit rău, a fost la un control, și i s-a depistat această tumoră. Pe data de 6 septembrie, a intrat în comă, după ce, timp de trei zile, fusese în comă indusă. Băiatul a plecat cu autocarul, imediat, către Gieben, localitatea unde era internată soția mea. Nu a avut decât 200 de euro, atât i-a trimis patronul mamei lui, și banii i-au ajuns doar de autocar. Dacă îi trimitea măcar 300, să fi putut să își cumpere bilet de avion, care costa 256 de euro…Așa, a plecat pe 13 dimineața, și a ajuns pe 14 septembrie, după două ore după ce mama lui a murit…Acum, e singur acolo, nu îl bagă nimeni în seamă, nu știe încotro să o ia!”, declara, pentru „Jurnal Giurgiuvean”, Marian Rada, cel care, în ultimii 14 ani, îi fusese soț celei care, de pe 14 septembrie, este doar amintire. 

Pentru a o aduce în țară, să fie înmormântată creștinește – și plânsă și pomenită cum se cuvine – familia are nevoie de aproape patru mii de euro, o sumă enormă pentru cei care trăiau doar din ce trimitea Viorica Manole și din pensia de boală a lui Marian Rada. 

Cei care vor – și pot – să ajute familia să o aducă în țară pe mama băiatului rămas orfan la aproape 20 de ani, o pot face donând orice sumă, oricât de mică, în conturile: 

RO22BTRLEURCRT00A6471001 – cont în EURO

RO33BTRL01901201A64710XX – cont în LEI, ambele deschise pe numele Marian Rada. 

UN COPIL ARE NEVOIE SĂ ÎȘI ADUCĂ MAMA ACASĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.