images1 Inaugurarea Pieței de Pește  crează  confuzie  în rândul  angajaților  televiziunii gestionate de familia deputatului Florian Nicolae.  Ei au  lansat în ultima vreme o campanie de dezinformare deșucheată  menită să deruteze electoratul , în contextul apropiatelor alegeri locale , la care șeful lor va candida la fotoliul de primar al municipiului Giurgiu. 

Iată  cum, deunăzi  un realizator al televiziunii ”unicului” (așa cum l-au descris cronicarii imperiului media pe care-l conduce), insera într-un articol:  Există informații potrivit cărora o societate comercială din Giurgiu va avea de câștigat încă de la inaugurarea pieței de gross pentru pește (...) În numele organizatorilor, pe document este menționată ca reprezentant Nina Elena Paraschivescu, cea care deține această societate…

 Manipularea din acest text este grosolană și făcută clar cu scopul  de a crea suspiciune și confuzie. Mai întâi trebuie precizat că firma la care se referă  autorul (dez)informației aparține d-nei  Nina Elena Paraschivescu (fostă doamnă Cimpoieru),   cea care administrează site-ul Stiri Giurgiu  și totodată care organizează  astfel de evenimente (târguri, expoziții etc).  Numele firmei care apare pe invitație este  menționat întrucât  aceasta s-a ocupat de organizarea   târgului. Despre modul de atribuire al contractului, legalitatea procedurii, eventual gradul de transparență al acestuia nu discutăm în acest articol, fiind  o  temă ce ar putea fi accesată într-un număr viitor.  În concluzie societatea care organizează târgul nu este totuna cu cea despre care s-ar insinua că ar putea prelua în administrare Piața de pește. Primarul Barbu a fost ferm în această privință, declarând că piața va fi gestionată de către o Direcție ce urmează a fi creată…

 Întorcându-ne la societatea d-nei Paraschivescu , și renunțând pentru o clipă la misoginism nu putem să nu ne simțim frustrați managerial aflând că în mediul online această firmă este  mai mult decât profitabilă.  În 2013 și 2014 ea a înregistrat profit cumulat de peste un miliard de lei vechi, deși în 2013 figurează fără niciun angajat  în timp ce în 2014 ea avea doar un singur angajat!

Iată un motiv  suficient pentru un bărbat  ( cum este autorul materialului la care facem referire), de a-l roade invidia , întrebându-se cum un singur angajat poate susține în același timp: un ziar online, activități și manifestări culturale , poate să își onoreze contractele cu instituțiile publice și private, se poate deplasa în județ, poate participa la majoritatea acțiunilor și activităților din municipiu, ajungând în final la un asemenea profit realizat într-un oraș de provincie, cu instituții publice ce dețin bugete foarte  mici?

Reîntorcându-ne însă la nevoia  de informare corectă a cetățenilor trebuie să menționăm , încă o dată,  că această firmă doar  organizează târgul , neavând nicio implicare în administrarea, gestionarea și  atragerea de fonduri din activitatea viitoarei  piețe. Înțelegem că acest material face parte dintr-un scenariu de campanie electorală,  dar nu putem susține acum că orice proiect care se dezvoltă în municipiu și nu este inspirat de către cel pe care îl susținem, trebuie musai să fie bănuit de vreo ”mânărie”.  

În ceea ce-l privește pe deputatul Nicolae Florian,  îl sfătuim să nu-și mai pună  angajații  să pescuiască în ape tulburi cu speranța  că vor prinde  peștișorul de aur… Este timpul să afle cu toții că e vorba doar de un basm!  

( Shark OLD)

 

 

 

 

 

5 COMENTARII

  1. D-le Shark OLD sunteți cumva purtător de cuvânt al vreunei instituții giurgiuvene? V-ați autosesizat mai rău decât DNA-ul, atitudine pe care o aveți de fiecare dată când presa giurgiuveană publică articole ce nu vă sunt pe plac. Ați făcut o obsesie din Florian Nicolae și nu ratați nicio ocazie de a spune neadevăruri despre domnia sa, fără a verifica din mai multe surse, așa cum este deontologic. Știu că v-ați dorit mult să faceți parte din echipa Tv Giurgiu, dar mai știu că oamenii de acolo nu prea v-au vrut. Dar cum răzbunarea este întotdeauna înfometată, aproape că este de înțeles modul în care înțelegeți să tratați acest refuz.

  2. Nicolae Floricel este o victima care cu nesimtire a incasat banii statului fara sa fie in stare sa scoata trei cuvinte in Parlament, este o victima a propriilor minciuni atunci cand a incasat bani pentru chirie desi el are un apartament in Bucuresti. Aceasta fapta este una penal, insa cu siguranta ca la momentul potrivit cineva va sesiza institutiile statului. Este o victima a afacerilor cu institutiile publice unde castiga toate licitatiile avand ca obiect contractelor de paza, este o victima a ipocriziei, lasitati, ignorantei. Este o victima a propriilor minciuni vorbind de interesul cetatenilor desi nu isi plateste angajatii. Este dator vandut la bugetul de stat si la diferite persoane private. Sunt multe de spus despre aceasta victima

  3. Eu nu am nicio datorie fata de nimeni este punctul meu de vedere pe care mi-l pot sustine cu argumente. Nu stiti ca domnul deputat a comis infractiunea de fals incasand niste bani care nu i se cuveneau ? Cititi, documentati–va in afara obedientei incercati sa faceti un minim efort rational. Nu stiti ca nu isi plateste angajati la timp ? Sunteti patetici si vorbind de datorii morale silegale ar trebui sa analizati mai bine cauza pe care o sustineti.
    Cat despre incapacitatea de a se exprima la tribuna parlamentului este o realitate pe care o puteti constata accesand site-ul Parlamentului. Pentru toate exista dovezi,insa prefer ca la momentul potrivit sa le daruiesc cu generozitate autoritatilor competente, asta pentru a-mi face datoria morala fata de adevar, principii, demnitate.

  4. Nimeni nu a facut obsesie pentru acest personaj, este firesc atunci cand esti parlamentar si candidezi la functia de primar activitatea, declaratiile, actiunile, afacerile PERSONAJULUI sa devina un subiect de analiza si dezbatere. Sa intelegem ca toata presa nationala a facut o obsesie pentru clasa politica?
    Evident ca nu, daca acesti nemernici nu ar fi in prim plan prin activ lor nu ar da nimeni nici doi bani pe ei, insa si-au asumat aceasta postura ca si acest ridicol personaj Floricel N. Insa probabil ca dvs sunteti obisnuit cu acel gen de presa unde sunt poze mari, cuvinte putine, multe inmormantari, botuzuri, nunti si in viitor violuri. Eu cred ca putina inteligenta si analiza nu ar strica,in cele din urma domnul candidat nu este atat de inocent si imaculat cum vreti sa-l zugraviti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here