Nu multă lume știe că Andreea Marin, prin intermediul Fundației  Prețuiește Viața și a partenerilor săi — Fundația Estuar, Asociația Telefonul Copilului și Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, pentru a veni în sprijinul victimelor violenței domestice și persoanelor cu dizabilități, au lansat proiectul Alege demnitatea!

Zeci de oameni, victime ale violenței domestice și persoane cu dizabilități, urmează deja cursuri de calificare în diverse meserii, sunt sprijiniți de specialiști (juriști, psihologi, psihiatri, asistenți sociali, consilieri vocaționali) și se îndreaptă spre o viață mai bună. În total peste 600 de persoane, victime ale violenței domestice și persoane cu dizabilități vor beneficia de serviciile de consiliere și îndrumare, din cadrul celor patru centre sociale deschise în București, Prahova, Cluj și Giurgiu.

Centrele  deschise în București, Giurgiu, Prahova și Cluj oferă toate serviciile sociale necesare pentru victimele abuzului și persoanelor cu dizabilități. În fiecare zi  trec pragul acestor centre zeci de oameni în căutare de ajutor, pe care cu ajutorul experților,  se reușește  îndrumarea lor. Î Ei sunt învățați să scrie un CV,  consiliați psihologic și  ajutați din punct de vedere juridic, acolo unde este cazul. Așa se întâmplă și cu restul oamenilor care au reușit să-și găsească un job și să redobândească o viață normală…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here