pick-475x400Fostul preşedinte al Organizaţiei municipale PSD, dr. Pick Ladislau a părăsit barca social democraţilor giurgiuveni, alegând să intre in partidul Liberal Giurgiu. Noua sa opţiune era previzibilă cât timp prietenul şi colegul său Florian Nicolae a ales  de câteva săptămâni să reprezinte interesele liberalilor. Pierderea nu pare să afecteze însă pe nimeni în PSD Giurgiu şi în nici un caz pe liderul Organizaţiei, Niculae Bădălău care deocamdată nu a avansat niciun comunicat în acest sens.

De precizat că potrivit informaţiilor primite chiar din interiorul partidului, în perioada următoare o serie de alte nume importante din PSD ar urma să plece din acesta, în majoritatea lor primari de comune. Mişcarea vine ca o lovitură de bumerang, firească în contextul aplicării Ordonanţei 55 /2014, prin care primarii de localităţi s-au trezit obligaţi să intre în Partidul Social Democrat doar pentru a-şi putea îndeplini fiecare dintre ei proiectele demarate.

O parte dintre primarii din judeţul Giurgiu, cu care am stat de vorbă recent , ne declarau că ezitarea lor de până acum de a un  partid la care au aderat formal este teama de măsurile ce ar putea fi luate împotriva lor ulterior  (nealocarea de sume pentru proiectele demarate, încetarea avizelor din partea ministerelor pentru declanşarea procedurii de accesare a unor proiecte europene etc). Deocamdată zilele acestea primarii aşteaptă sumele provenite din Bugetul rectificativ, urmând ca în funcţie de acestea să hotărască dacă vor mai rămâne sau nu în acest PSD.

Jurnal

4 COMENTARII

  1. Ce i-o fi trebuit domnului doctor să devină membru al unui partid politic,numai domnia sa știe,poate o fi avut ceva avantaje!?Dar să începi țopăiala dintr-un partid în altul,după cum bate vântul,asta poate fi de înțeles la un primar din Jarcaleți,care se gândeşte la fonduri bănești repartizate,și nicidecum la un domn doctor. Sau anestezia,ca procedura terapeutică,poate avea și alte conotații ?

  2. Felicitari prietene pentru comentariul tau pertinet, din pacate acest medic ce nu este unul incompetent a devenit umbra lui Floricel, un politruc disperat dupa contracte cu statul a carei firma de paza si nu numai asteapta cu mana intinsa la stat . Asta e disperat sa isi salveze afacerile s-ar duce si la Partidul Nazist daca l-ar inscrie pe listele pentru primar, insa pe medic chiar nu ilintelegem de ce a devenit umbra unui om atat de mic si neinsemnat din toate puntele de vedere.

  3. Recunosc faptul ca atunci cand am scris comentariul de mai sus il aveam in minte in antiteza pe dr. Paul Marinescu,pe care nu l-am mai vazut din 1989,de la o intalnire cu promotia ,la Restaurantul „Perla”,dar am citit multe lucruri frumoase despre el in presa locala.Vorba ceea,”nu degeaba face parte din promotia de aur a Liceului „Ion Maiorescu”!
    Pentru conformitate/”Comandoru’ „

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.