Circa trei sute de delegaţi ALDE ai organizaţiilor de zonă din municipiu îşi aleg, joi, 23 noiembrie, conducerea organizaţiei municipale. Şedinţa de alegeri va avea loc începând cu ora 18,00, în sala mare a Ateneului „Nicolae Bălănescu” din municipiu.

Pentru funcţia de preşedinte, şi-a depus candidatura o singură persoană: Adrian Dragoş Cîndea (cunoscut giurgiuvenilor ca patron al firmei de panificaţie „Pâinilă”), iar pentru funcţiile de vicepreşedinţi şi membri ai Biroului Municipal, 32 de persoane se vor „lupta” pentru cele 25 de posturi.

Invitaţi ai organizaţiei municipale sunt, în primul rând, liderii organizaţiei judeţene (ministrul energiei, Toma Petcu, preşedinte al organizaţiei judeţene ALDE, alţi membri ai conducerii judeţene), precum şi secretarul general al ALDE, fostul deputat de Giurgiu, Daniel Chiţoiu. A mai fost trecut pe lista invitaţilor, şi, cel mai probabil, va răspunde invitaţiei de a fi prezent în sală, şi preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, reprezentant al PSD, partid aflat în coaliţie cu ALDE la Guvernare.

(Jurnal)

1 COMENTARIU

  1. Domnul Cindea mai bine si-ar plati datoriile pe la bugetul de stat ca are peste doua miliarde de lei datorii. Dar de, unii cred ca daca intra in politica, nu trebuie sa mai plateasca impozite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here