muscalu-iPrezent în cadrul conferinței de presă organizată astăzi, 2 martie, de ALDE Giurgiu, copreședintele Organizației municipale a formațiunii, Alexandru Vladu, a adus în discuție, printre altele, propunerea sa înaintată Consiliului Local cu privire la acordarea titlului de ”Cetățean de onoare” al municipiului,  colegului său de partid,  Ionel Muscalu.
”Am văzut că există foarte multe luări de poziții pe rețelele de socializare cu privire la această propunere, unele pro, altele contra. Totuși, poate cei sunt contra nu sunt informați. Am observat că foarte mulți, care nici nu-l cunosc pe Ionel Muscalu, își dau cu părerea și spun că cine știe ce avantaje ar avea acesta dacă va deveni cetățean de onoare… Ionel Muscalu este un om care chiar muncește, condiția sa materială nu este de om bogat. Locuiește într-un apartament cu chirie și are o mașină, așa cum au majoritatea cetățenilor. Este, într-adevăr, bogat, dar în cultură, în cărți, în familie… Nu văd de ce să nu acceptăm și oameni care într-adevăr au făcut ceva pentru Giurgiu să devină cetățeni de onoare…”, a declarat Alexandru Vladu.
Menționăm că propunerea domniei sale se află inclusă pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Giurgiu ce se va desfășura mâine, 3 martie.
(Teodora Nicolau)

2 COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.