pompieri2-655x360-655x360În data de 18.12.2015 ora 07.02, I.S.U. ,,Vlaşca,, al jud. Giurgiu, a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Iepureşti  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă. La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă aparţinînd Gărzi de intervenţie Mihăileşti şi o ambulanţă. Datorită  intervenţiei rapide şi a eforturilor depuse s-a reuşit localizarea şi stingerea rapidă a incendiului înainte ca acesta să se propage la întreaga locuinţă. A ars mobilierul din încăpere, instalaţia electrică o parte din acoperiş.

         A doua zi  (19 decembrie),  ora 17.23, I.S.U. ,,Vlaşca,, a fost solicitat  să intervină în localitatea Giurgiu  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un bloc de locuinţe dezafectat (nelocuit). La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă aparținând Detaşamentului de pompieri Giurgiu. Datorită  intervenţiei rapide şi a eforturilor depuse s-a reuşit localizarea şi stingerea rapidă a incendiului înainte ca acesta să se propage. Au ars aproximativ 20 kg lemne.

         În aceeași zi  ,  ora 23.09, I.S.U. ,,Vlaşca,, a fost solicitat din prin  112 să intervină în municipiu pentru stingerea unui alt incendiu izbucnit la un autoturism marca Logan. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă aparținând Detaşamentului de pompieri Giurgiu. Datorită  intervenţiei rapide s-a reuşit localizarea şi stingerea rapidă a incendiului înainte ca acesta să se propage la întreg autoturismul. Au ars elementele din plastic aferente părţii din faţă a autoturismului.

      Duminică  20 decembrie, ora 07.01, echipajul ISU  a fost solicitat să intervină de data aceasta în localitatea Daia,  pentru descarcerare unei victime în cazul unui accident rutier. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, aparținând Detaşamentului de pompieri Giurgiu. După executarea recunoaşterii s-a constatat că nu existau victime încarcerate.

          În data de 20.12.2015 ora 16.54, I.S.U. ,,Vlaşca,, al jud. Giurgiu, a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Mihăileşti  pentru descarcerare în cazul unui accident rutier. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, aparținând Gărzii de intervenţie Mihăileşti. După executarea recunoaşterii s-a constatat că existau 2 victime din care una încarcerată. S-a acţionat pentru descarcerarea victimei după care a fost predată echipajului SMURD.