abb5c25d9b0b604bd8517c464bcdac32Conform informațiilor  furnizate de primarul Nicolae Barbu, în cadrul ultimei conferinț  de presă, că pentru Primăria Giurgiu 2015 este  anul multiplelor asfaltări stradale .

În acest sens Nicolae Barbu a menționat: La Colegiul ”Ion Maiorescu” , probabil până marți, se va termina asfaltarea curții, întrucât acum ADPP face ultimele lucrări. S-a întârziat puțin întrucât n-au lucrat fabricile de asfalt, pentru că la nivel de țară nu se lucrează pe ordonanța 28 și de aici au apărut mici probleme. Acum ADPP se va cupla cu ceilalți agenți economici care asfaltează în oraș și va lua și el asfalt, în așa fel încât să asfaltăm cât mai repede curtea Colegiului Maiorescu. Strada Aurel Vlaicu va fi asfaltată până la finele acestei săptămâni, și apoi vor începe lucrările pe străzile Cluj, Albinelor și Dinicu Golescu. Celelalte străzi din acest perimetru sunt în faza de licitație. Asfaltările pe Horia, Cloșca și Crișan încep săptămâna viitoare. Străzile Digului, Barbu Ștefănescu Delavrancea și I. L. Caragiale vor intra și ele pe proiectul finanțat din bugetul local, aflat în faza de licitație ca și Șoseaua Alexandriei – unde în 2015 vom face canalizarea pluvială, un trotuar și apoi va asfalta Consiliul Județean, pe un proiect al lor. În 2016 Primăria va face și celălalt trotuar și pista pentru biciclete.

Primarul Nicolae Barbu a mai declarat că tot săptămâna viitoare se va asfalta și curtea Liceului ”Nicolae Cartojan”, în așa fel încât și acest liceu, ca și Maiorescu , să aibă terenuri de sport corespunzătoare.