iorga1Luni ,  25 aprilie, în Sala mare a Centrului Cultural Local ”Ion Vinea”, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (C.A.R.P.) Giurgiu,  a organizat Adunarea Generală anuală, la care au participat aproximativ 100 de membri.
Printre punctele incluse pe ordinea de zi a acestei Adunări s-au numărat: prezentarea raportului de activitate a Consiliului Director, a raportului financiar contabil pe anul 2015, a proiectului de buget pe anul 2016, dar și a modificărilor aduse statutului C.A.R.P. Giurgiu.
Referindu-se la activitatea, președintele CARP Giurgiu, Ion Iorga a menționat : Apreciem că atât activitatea Consiliului Director pe anul anterior, cât și a salariaților C.A.R.P. a fost una bună spre foarte bună. În primul rând, profitul a fost unul mult mai mare față de 2014, profit care va fi redistribuit sub formă de procent pentru fiecare membru C.A.R.P., în funcție de fondul pe care îl deține fiecare. De asemenea, au fost înființate noi prestări de servicii în beneficiul acestora, cum ar fi laboratorul de analize medicale complete, unde costul este cu 50% mai mic față de cel al pieței, diferența fiind suportată de Casă.
Totodată, președintele Casei a vorbit și despre obiectivele generale ale instituției pentru anul 2016: Ne propunem, îndeosebi, desfășurarea unei activități cât mai bune din toate punctele de vedere și înregistrarea unui profit cât mai mare. Facem demersurile necesare pentru înființarea a încă 4 unități teritoriale atât în județul nostru, cât și în Teleorman. Mai mult decât atât, avem în vedere posibilitatea de a avea noi membri în cadrul instituției, provenind din județele limitrofe, cum ar fi București, Ilfov, Călărași sau Ialomița. Fac precizarea că aceste persoane pot fi: pensionari, salariați și chiar persoane fără venituri, dar care se află în întreținerea unei alte persoane care înregistrează venit, a mai spus președintele C.A.R.P. Giurgiu.
Trebuie subliniat totodată faptul că – așa cum menționau câțiva dintre membrii participanți la această ședință – de la venirea noului președinte și realegerea noului Consiliului de Administrație al CARP, lucrurile merg foarte bine,  iar pensionarii sunt mulțumiți de relația avută cu comitetul de conducere de aici.