IMG_1854
Surpriză de proporții în PNL Giurgiu. Noruț Sergiu Stănișteanu intră în competiția pentru funcția de primar al municipiului Giurgiu. Contactat la telefon cu câteva ore în urmă, directorul Direcţiei Economice din cadrul Consiliului Judeţean Giurgiu, ne-a confirmat informația spunând că deeocamdată nu face nicio declarație  așteptând rezultatul sondajului de opinie la nivelul partidului,  cel care va decide cine este cel mai îndreptățit candidat al liberalilor giurgiuveni pentru postul de primar al municipiului.

 Știrea însă nu face altceva decât să confirme faptul că venirea deputatului Florian Nicolae a creat  -așa cum scriam de curând -un  mare deranj și  multă frustrare printre liberalii giurgiuveni. În acest context șansele fostului social democrat Florian Nicolae se micșorează tot mai mult, ținând cont de atuurile pe care le deține contracandidatul său, dar mai ales de popularitatea de care Stănișteanu se bucură în rândul concetățenilor săi, fiind primul politician local care s-a împotrivit despotului Lucian Iliescu, suportând de la început și până la capăt prigoana acestuia .

 Cu un CV copleșitor  (fost prefect în perioada 2005-2008, inspector guvernamental, secretar general la Ministerul Mediului şi mai apoi la Ministerul Economiei, subprefect, iar din 2012 până în decembrie 2014, – consilier în cadrul Biroului de promovare comercial-economică al Consulatului României la Barcelona), Noruţ Stănişteanu este cu siguranță în acest moment favoritul în cursa pentru fotoliul de primar, din partea PNL Giurgiu, fiind după cum a dovedit  de-a lungul întregii sale experiențe de până astăzi în administrație, un bun manager , un excelent negociator și un iscusit comunicator, abilități  fără de care liderul unei Primării pare infirm, indiferent de puterea echipei de imagine pe care o are în spate.

 Așteptăm cu interes o primă conferință de presă a PNL Giurgiu pentru a afla care au fost motivele care l-au decis pe Noruț Stănișteanu să candideze, în ciuda gestului unor colegii de organizație,  vechi membri de partid ( Liviu Popazu și Nelu Simion), care au demisonat  tocmai pentru ca Florian Nicolae, ”unicul ” , cum l-au denumit tonomatele sale de presă, să poată să se simtă în largul lui , neamenințat de nimic și de nimeni.

(Florian TINCU)

 

 

 

 

 

 

 

 

4 COMENTARII

  1. Floricel inainte de a vorbi de locuri de munca si respect pentru giurgiuveni ar trebui sa isi plateasca oamenii decent, sa nu ii mai dea afara, sa isi plateasca datoriile la stat cat si catre alte firme si apoi sa faca pe moralistul. Cu atitudinea aia duplicitara de mare evlavios desi in realitate stie el mai bine cum este, ar trebui sa dea de gandit giurgiuvenilor. Cat despre medicii care intra in politica ajungand slugilor unor politruci de doi lei, renuntand la demnitate pentru un amarat de post de director spune multe despre caracterul mic al unora.

  2. Floricel este singurul politician care a dat de munca Giurgiuvenilor, chiar daca a fost nevoie in alte judete a promovat semenii giurgiuveni, nu anonimi care arunca cu noroi dupa un ajutor constant. Sa le fie rusine celor care nu mai recunosc ca i-au ajutat acest om. Votam un primar adevarat ca Nicolae Florian.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.