Deși produsele bio, care au deocamdată o pondere extrem de mică, de sub 2%, în opțiunea românilor, s-ar putea ieftini începând de anul viitor. Sunt voci care s-au și apucat să speculeze , susținând că motivul pentru care premierul ține foarte mult la diminuarea acestora de la 24% la 9% este acela că soţia acestuia , europarlamentarul Daciana Sârbu, este un cunoscut susţinător al produselor bio. În prezent marea majoritate a produselor bio sunt provienite din import. Încurajarea produselor bio reprezintă se pare şi una dintre priorităţile preşedintelui ales Klaus Iohannis .

O reducere a preţurilor spun specialiștii, ar încuraja consumatorii să se orienteze mai mult spre aceste produse. Așa că de la 1 ianuarie 2015 am putea spera ca toate mărfurile de care nu ne prea apropiam din cauza prețurilor piperate să devină multora accesibile, și ne referim aici la cele de bază, începând cu făina, uleiul, brânza sau mălaiul și terminând cu mierea, dulciurile și produsele lisite total de conservanți și de E-uri. (Jurnal)

 

1 COMENTARIU

  1. Cine nu recunoaște că soția are oarece influență asupra sa,ori minte,ori are de fapt în soție o simplă colegă de cameră.În cazul în speta cred că influența este de bun augur,produsele bio sunt fără chimicale,la fel ca şi fetele care încă n-au nevoie de farduri!…

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.