De câteva zile, un zvon a început să circule prin urbe: directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Giurgiu, Adelina Voicu, ar fi fost demisă. Acelaşi lucru s-a auzit şi pe holurile şi prin birourile Direcţiei, mai mult, în locul acesteia ar fi fost numit fostul preşedinte al ANOFM, Ionel Muscalu. Nu se cunosc motivele care ar fi putut duce la apariţia unor asemenea „bârfe” la nivelul municipiului nostru. Contactat telefonic, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu, ne-a declarat:

„Nu se pune problema demiterii doamnei Voicu. Dumneaei este o persoană cu o vastă experienţă în domeniul asistenţei sociale, a făcut nenumărate lucruri bune la conducerea DGASPC Giurgiu, aşa că în Consiliul Judeţean nu am avea absolut niciun motiv să luăm în discuţie demiterea dumneaei. E drept, un alt zvon pe care l-am auzit eu, de data aceasta, ar fi că ar fi primit oferte mult mai bune de muncă decât la Direcţia din subordinea noastră. Este posibil ca aceste zvonuri să fi apărut ca urmare a faptului că dumneaei şi-a făcut o cerere de concediu pentru zilele aferente anului trecut şi anului în curs, lucru care este un drept al dumneaei, în cele din urmă. Vă asigur din nou că nu s-a pus problema demiterii din funcţie a doamnei Adelina Voicu”, a încheiat Dumitru Beianu.

Pe perioada cât Adelina Voicu îşi efectuează zilele de concediu de odihnă, conducerea instituţiei nu este asigurată, aşa cum se zvonise, de Ionel Muscalu, ci de directorul economic, Tudor Joiţa, căruia Adelina Voicu i-a delegat toate competenţele, a mai ţinut să precizeze preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu.

Până la închiderea ediţiei, Adelina Voicu nu a putut fi contactată.

D.C.

3 COMENTARII

 1. e dureros sa aflii dintr-un ziar local cu „pretentii” ca aceasta doamna director al dgaspc giurgiu are o vasta experienta in „domeniu”.
  toti oamenii competenti au plecat si au ramas sau au fost angajate numai „plante de decor”. este adevarat ca mai exista oameni cu adevarat buni (competenti) dar sunt „tinuti la tacere”. consiliu judeatean probabil ca nici macar nu are habar de muuuuulte…..
  inainte ca sa publicati aberatii pe hartie, interesati-va referitor la realizari (nu cele de pe hartie)….
  eu unul nu as fi publicat acest articol…
  cu respect, gigi

 2. ce sa povestim … mare lucru si daca ar fi concediat o incopetenta care e marea stire? sa ma contrazica cineva ,daca are cu ce, in giurgiu nu exista nicio competenta reala de dgaspc … eu sunt in bucuresti la asa ceva si stiu cum se lucreaza si cate fonduri se aloca fiecarui judet in parte , numai ca unii folosesc fondurile in scopurile pentru care au fost date , iar altii din nefericire cei mai multi in scopuri personale , sincer peste tot se fura dar in bucuresti se si da centrelor de plasament , salariatilor si tuturor care alcatuiesc dgaspc un venit decent adica 1500 de ron , in giurgiu sta altfel treaba unu traieste foarte foarte bine iar restul dupa o zi pe alta…RUSINE!

 3. Mda,marea durere si tristete este ca numita Adelina Voicu „vipera cu chip angelic”dupa ce a facut prapad inainte sa fie data afara (a „vandut „copii -…. pt adoptii,ma intelegeti….si multe altele..)acum se va intoarce iarasi la conducerea DGASPC giurgiu ,probabil trebuie sa mai faca niste banutzi pe spinarea oamenilor amarati si a acelor copii batuti de soarta prin handicapul lor..binenteles totul merge pe linie politica sau mama masii km…toate merg invers in tara asta…SA PUI LUPUL PAZNIC LA OI…. ..rautatea si razbunarea acestei femei nu are limite,si si ce este si mai trist este ca nimeni nu face nimic pt ca aceasta cretina sa stea in banca ei.CEI CARE CONDUC CONSILIUL JUDETULUI AR TREBUII SA SE GANDEASCA INAINTE DE A REPUNE-O PE FUNCTIE !!!!!

  cu stima,
  acelasi zepcus

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here