În cadrul birourilor centrale şi din ţară ale Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, nu se vor putea efectua, în cursul zilei de joi, activităţi cu publicul, din cauza unor probleme.

Din cauza unor defecţiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, joi 26 octombrie 2017, nu se vor putea desfăşura activităţi cu publicul la nivelul serviciilor centrale şi judeţene. Personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei”, au precizat reprezentanţi ai MAI, potrivit Mediafax.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create şi vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situaţiei în cel mai scurt timp. Imediat ce situaţia va reveni la normal, vom face demersurile necesare de informare a cetăţenilor”, precizează MAI, pentru Agerpres.  

La Giurgiu, conform informaţiilor primite de la Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SRPCIV), astăzi nu se lucrează cu publicul. Cei care au fost programaţi astăzi, la ghişeul 1, au fost reprogramaţi pentru luni, 30 octombrie, în timp ce cei programaţi la ghişeul 2 au fost reprogramaţi pentru marţi, 31 octombrie. Deşi probele teoretice nu se vor ţine astăzi, şi tot ce ţine de server nu se va putea lucra, probele practice (traseul) se derulează conform programărilor, ne-au mai precizat cei de la SRPCIV Giurgiu.